UpTo Coffee

Over ons

Even een moment voor jezelf of samen even bijkomen… Bij UpTo Coffee bent u aan het juiste adres voor het lekkerste kopje koffie op het werk. UpTo Coffee realiseert bij haar relaties een persoonlijke, optimale oplossing voor koffie en andere warme dranken via automaten of conventionele koffiesystemen. We gebruiken daarvoor de beste ingrediënten van onze eigen brand UpTo…the best drink at work. Met ruim 20 jaar ervaring vinden we altijd uw persoonlijke, optimale oplossing in koffie en andere warme en koude dranken.

Rob Verbaandert, de ondernemer achter Coffee Line International te Valkenswaard

“In 1998 zijn we gestart om onze eigen brand 'UpTo…the best drink at work' op de markt te brengen, opgebouwd uit de allerbeste koffieproducten en automaten. Naast onze eigen branding hebben we een compleet koffie-assortiment met het Max Havelaarkeurmerk. Eerlijk en verantwoord geproduceerd. Coffee Line heeft oog voor het milieu en is aangesloten bij organisaties die disposables en koffiemachines inzamelen en recyclen. Kwaliteit en service staan bij ons voorop.”

Quality Services

Bij storingen kunt u binnen 24 uur rekenen op onze eigen technische dienst. Regelmatig onderhoud voorkomt vervelende mankementen. Daarom zorgen wij voor gratis service op uw koffiemachine wanneer u bij ons koffie, thee en bijbehorende producten afneemt, zoals suiker en bekers. Wij nemen uw machine dan op in ons onderhoudsplan waarbij de machine regelmatig een complete check-up en een nieuw antikalkfilter krijgt. Deze check-up is gratis. U betaalt alleen het wisselfilter.

One stop shop

Coffee Line International heeft een compleet leveringsprogramma aan koffieautomaten (van instant-, freshbrew-, of bonen-, tot conventionele systemen). Wij leveren niet alleen automaten voor warme dranken, maar ook voor frisdrank, gefilterd drinkwater en zoetwaren. Onze partners daarin zijn Etna (Nederland), Bravilor (Nederland), Gerhardt automaten (Duitsland), Vendo automaten (België) en Brita waterfiltersystemen (Nederland). De watercoolers worden geïmporteerd vanuit Italië. Via ons landelijk dekkend dealernetwerk leveren wij alle gewenste producten en ingrediënten en verzorgen wij het onderhoud van uw automaat. Alles in één hand.

Dealernetwerk en wederverkoop

Coffee Line biedt een compleet assortiment aan koffieautomaten en automatenproducten voor kleine en grote bedrijven in Nederland Belgie en Duitsland. Nederland wordt bediend door regionale dealers en wederverkopers met een eigen technische dienst en logistieke mogelijkheden. De klanten in de provincie Noord-Brabant en Limburg worden bedient door Coffee Line International in samenhang met dealers en wederverkopers in deze twee provincies. De klanten in Belgie worden bediend door Belgische regiodealers en wederverkopers. In Duitsland worden klanten geworven en bediend door Coffee Line International op voorspraak van onze Duitse automatenleverancier Gerhardt met name in de grensstreek van Nederland. Op deze wijze is de dienstverlening naar eindgebruikers in bovengenoemde regio’s optimaal en kunnen we snel voorzien in leveringen, en technische service. 

UpTo Ingredients

Het merk UpTo... the best drink at work van Coffee Line International biedt hoogwaardige koffieproducten, zoals heerlijke freshbrewkoffiemelanges, filterkoffie, instantkoffie en bonenkoffie. Het leveringsprogramma bevat ook automaatingrediënten als creamer, topping, suiker, cacao en ook koffiebekers en roerstaafjes. U bestelt uw UpTo-ingrediënten gemakkelijk bij uw dealer. De bezorging vindt plaats binnen 48 uur via onze eigen website.

Bestellen

Bestellen kunt u via deze website met ons bestelformulier, per e-mail, telefonisch of per fax. Als u het online bestelformulier op deze site gebruikt, ontvangt u een overzicht van uw bestelde artikelen. U kunt dat ook afdrukken. U kunt zelf artikelen toevoegen via 'Bestelregel toevoegen'. Als u de bestelling hebt verstuurd, leveren we binnen 48 uur.

Download hier de Algemene UpTo Coffee brochure (PDF)

Om de PDF-bestanden op deze pagina te openen heeft u Adobe Reader nodig (gratis software voor het weergeven en afdrukken van Adobe Portable Document Format-bestanden (PDF)).